Bloggers

Saturday, September 24, 2011

Kembali ke blog

Assalamualaikum..kum..kum..

Setelah sekian lama menyepi akhirnya saya kembali ke blog ini..hampir lupa jugak la password..hihi..

Sekarang ni senang ckit sbb FIL saya dah pasang UNIFI kat rmh ni..so semangat la ckit nk update blog ni blk..ye lah rasanya blog ni terbiar sejak dari Adam umur 1 tahun sampai la skrg ni Adam dah ada adik aka Aqil ( dah 6 bulan dah Aqil ).. borsawang2 blog ni dah..

Ni lah Muhuhammad Aqil Harith baby saya yang ke dua
Lahir pada 22 Mac 2011 secara Ceaser jgk di Hospital Putrajaya..takde rezeki mak nak bersalin normal dah..redha je lah..


















Aqil yang dah berumur 6 bulan













Ini Adam aka abang long mucuk2 ibu..













Dah besar dah..2 thn stgh dah pada 10 Okt nant..makin panjang akal dan notti..
Sayang kat adik dan akan menjerit TAK BOLEH!! kalau ada sape-sape cakap nak amik adik dia..tp tak lah main sgt dgn adik dia pun..dia lg sibuk dgn dunia dia especially cite katun kat tv..sabar je lah..

Harap-harap saya rajin la mengupdate blog ni selalu sebagai kenangan-kenangan terindah di masa hadapan...Hiks!
Terima kasih kerana sudi singgah sini

1 comment:

  1. Ya Allah, mata Aqil bolattt nyer... comey sungguh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...