Bloggers

Tuesday, July 24, 2012

5 orang satu alat muzik

Korang mesti pernah tengok video-video kat bawah ni kat you tube kan? 5 orang main satu alat muzik..saya sangat suka tengok video-video tu terutama lagu what makes you beautiful..sangat awesome dan sangat menarik bagi saya..kreatif betul diorang ni menggunakan alat muzik tu..jom kita layan jap video-video tu (^_____^)

P/S : Best tak korang rasa diorang ni main alat muzik tu..saya rasa diorang kreatif dan best..hihi

Terima kasih kerana sudi singgah sini

4 comments:

  1. sesekali...layannnnnnnnnnnnn..hiihi
    slmt berpuasa nida

    ReplyDelete
  2. tak penah tgk..nak tgk laa skang.. kreatif betul org2 skang ni heheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...