Bloggers

Tuesday, August 28, 2012

Aidilfitri 2012

Apa khabar rakan blogger semua..setelah seminggu bercuti dan berhari raya baru hari ni berkesempatan menjenguk blog kesayangan..blog korang semer belum sempat nak g beraya lagi..mood hari raya masih lagi menebal ni sebab kuih raya masih melambak kat rumah dan jemputan open house pun tak putus-putus lagi..Alhamdulillah murah rezeki..

Aidilfitri tahun ni kami berkesempatan beraya kat Jitra iaitu kampung bapa mertua saya..rasanya last raya kat Jitra 2 tahun lepas kot masa tu Adam baru 5 bulan..saya ngan En hubby mengamalkan sistem bergilir-gilir sebab kampung banyak kan so tak leh la selfish..saya terpaksa lah akur demi keharmonian rumahtangga..macam tahun ni tunggu raya haji nanti la baru boleh beraya kat kampung saya..hihihi

Moh kite nengok sedikit gambar kenangan Aidilfitri tahun ni..hihihihi

Keluarga kecik kami.. Fr Left : En hubby dgn Adam, FIL dgn Qaseh, MIL dengan Ellisya, Angan dengan Aqil
Depan dari kiri : saya , Adik ati, Alang dan Amy husben angah

Tengoklah betapa susah nak amik gambar dengan bebudak ribena ni..macam-macam ragam diorang

Kami sekeluarga..dan dan ada anak pompuan..hihihih

pagi raya dah nak bertomoi..sabar je lah

beraya rumah pak chak, abang FIL saya..sebelah En hubby tu pak ngah

yang pakai tudung pin tu mak chak

MIL bersama mak ngah noen

sempat posing kat sawah..belakang rumah makcik en hubby..hihihi

peminat fanatik angry bird, baju raya pun nak angry bird..huhuhu

adik jugak yang menten cool

camat ari raye dari kami..maap zahir batin ...peace yooo!

Terima kasih kerana sudi singgah sini

11 comments:

  1. wahhhh posing sakan semua yer! huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. wah beraya sakan tu...js jugak tak bergambar sgt ..hihi..
    asyik terlupa je nk snap...^^

    ReplyDelete
  3. memang susah nak ambil gambar dengan budak-budak. tak reti duduk diam >_<

    selamat hari raya nida :)

    ReplyDelete
  4. bestnya tgk gambo raya.. meriah je :-)

    selamat hari raya :-)

    ReplyDelete
  5. GB - yup sawah padi tgh kuning..maap ler gambor xbape clear sbb camera cabuk je i guna..hihihi

    ReplyDelete
  6. Waah... meriah nya raya diorang....:)

    ReplyDelete
  7. kalau kat jitra, hidangan pagi raya ape ek slalu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...