Bloggers

Wednesday, March 18, 2009

Check Up at week 35...

Pagi tadi check up untuk week ke 35..

Berat : 73.4kg ( last check up 72.1kg)
Hb : 11.1
BP : 110/70mmg
Baby Presentasi : nurse tu kata dah pusing tapi tak tau la..aku rasa macam belum..

Nurse tu suruh prepare semua barang-barang baby masuk dalam beg untuk bawa gi spital nanti..n barang-barang mummy juga.
Next week aku n hubby nak g scan baby la, nak make sure baby dah pusing ke belum...
Ya Allah..Permudahkanlah segalanya...Amin
Terima kasih kerana sudi singgah sini

2 comments:

  1. waktu skng ni, lia mmg da sediakan 2bag siap2 berisi dlm kereta... mana tau baby xsabar2 nk kuar jumpa ibu n ayahnyer... buku merah mmg bawak setiap masa dlm handbag... in case kat opis nak terbesalin.... just my 2 cent...

    ReplyDelete
  2. Emm..tu la lia..saya dah sediakan barang-barang untuk baby tapi untuk mummy ni malas plak..tapi bila nurse tadi dah pesan macam tu kena la prepare siap2..takut jgk emergency ke kan..buku merah memang sentiasa dalam handbag sekarang ni..lagi penting dari IC..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...