Bloggers

Saturday, December 15, 2012

Argghhhh...

Tensionnya..tensionnya..tensionnya...sebab dah beberapa hari..
eh, dekat seminggu dah kot belog tak berupdate...
sebabnya En merah saya masuk wad kat HP Tower..
sian dia tau..ada beberapa keyboard dia tak function..mencik tul la..
dijangka 2 minggu jugak la dia kat sana..
saya baru je hantar Selasa lepas..
nasib baik masih dalam warranty..kehkehkeh..
Eh gelak bukan sebab suka dia kat sana tapi sebab tak payah nak keluar duit nanti untuk kos merepair..

Emmm..ni pun update sekejap guna lappy En hubby..
So saya nak mintak maap kat korang ye kalau saya tak sempat nak terjah belog korang semua..
kadang-kadang tu saya terjah jugak daripada henpon..
tapi tak puas tengok sebab screen kecik kan..
so saya baca je tapi tak meninggalkan jejak kat belog uollsss..
nak update guna phone lak saya malas sebab tak best lah..
lagi pun bukan semua gambar ada dalam tu kan..takpe la, nanti bila En lappy dah sihat saya update la semua citer dah basi tu..kahkahkah..ok la uolss, adios...

Terima kasih kerana sudi singgah sini

5 comments:

  1. guna h/phone memang tak puas. moga si merah cepat sihat :)

    ReplyDelete
  2. patut la...moga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  3. memang tak best tengok pakai henpon!

    ReplyDelete
  4. moga cepat la sembuh ye...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...