Bloggers

Monday, December 3, 2012

Dulu Si Tom...sekarang Si Ginger pulak

Alkisahnya application talking cat kat android tu..saya baru terperasan ada la pulak kucing betina nama Ginger, dulukan si Tom tu..sesaje download nak tengok cemana gayanyer..dapat kat Adam henpon ibu la jadi mangsa sampai habis betri dikerjakannya..tak larat nak cas dah..

cute tak????

Tiap-tiap hari duk bercakap ngan Ginger tu, pantang nampak henpon saya tidak digunakan dia mesti minta buka Ginger..kejap cakap elok, tanya macam-macam dah makan ke, dah mandi ke..saya yang tergelak sensorang tengok gelagat  dia..kejap marah-marah pulak si Ginger tu..comel jugak si Ginger ni, suka dengar dia gelak..kalo Tom tu ada jual kat pasaran yang menan punya kan..nasib baik Adam takde meroyan mintak belikan Tom tu kalo nampak kat kedai..behave lagi la buat masa sekarang..mueehehehe

video
layan video Ginger ngajuk cakap Adam..comel kan dia gelak...hihihi

Terima kasih kerana sudi singgah sini

3 comments:

  1. suke bila kucing tu ajuk cakap kiter

    ReplyDelete
  2. saya perasan kucing ni masa anak buah saya main2 denga dia punya tablet.

    saya mmg tak tau pape lah kan..heheh~

    ReplyDelete
  3. eh..ginger tu betina ke jantan???????????

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...