Bloggers

Friday, December 7, 2012

Kosong..Kosonggggg...oooo

Terasa sunyi bila takde teman bergaduh..

Tajuk dan gambar takde kena mengena dengan entry ni..sebenarnya En Hubby takde 4,5 hari ni kerana tuntutan memancing..bukan la saya ngan En hubby bergaduh betul-betul ke ape..gaduh-gaduh manja laki bini tu biasa la..hanya yang dah berumahtangga je yang memahami gaduh laki bini..muehehehehe...so bila pasangan kita tu takde untuk beberapa ketika mesti la rasa sunyi kan..sebenarnya rindu..kah kah kah..

Eh mesti la rindu, sape kat sini tak rindu kalo laki atau wife dia berjauhan..mungkin perasaan cinta dah pudar la dari hati kamu..bahaya tu..hihihihi..Wahai En hubby semoga kamu selamat kembali ke daratan dan pulang dengan rezeki untuk sekeluarga..

Haisshhhh...macam ni la nasib kalo bersuamikan seorang yang minat memancing, lain orang lain minat dia kan..pancing ikan takpe bie, jangan pancing ikan bibir merah sudehhh...hohohoho... kalo yang suami dia kerjaya nelayan tu cemana la gamaknya..paling risau bila cuaca tak menentu macam sekarang ni...Semoga En hubby sentiasa dalam lindungan Allah..Aminnn

Terima kasih kerana sudi singgah sini

8 comments:

  1. Salam, gaduh suami isteri tu biasa. smga suami cik puan blogger selamat. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  2. mmg kena tinggal la kan kalu suami g memancing ni hehe

    ReplyDelete
  3. nasib encek hemsem js takde hobi camtu...hikhik..
    moga semua OK ye...

    ReplyDelete
  4. alllaaahhaiii..gaduh2 manja la gitu katakan :) salam kenal ..jmput followkmbali,ye :)

    ReplyDelete
  5. suami kak fieda tak minat pancing2 ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...