Bloggers

Friday, March 22, 2013

Aqil Turns 2 today

Pejam celik pejam celik dah 2 tahun anak ibu mucuk mucuk ni..kejap je masa berlalu..
Selamat menyambut hari kelahiran sayang ibu..
Semoga Aqil membesar dengan sihat dan cergas..
Jadi anak yang soleh dan penyejuk mata ibu dan baba..
Takmo gaduh gaduh dengan along walaupun kadang kadang along saje cari pasal..biasa la along kan abang, jadi adik kena la bersabar sikit dengan perangai along..kekekeke
Ibu dan baba sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan buat Aqil, semoga Aqil sentiasa beroleh Rahmat dan keberkatan dari Yang Maha Kuasa..




potong kek ngan sepupu dia last week, Maira.. birthday beza seminggu je..(^_^) 
later later citer pasal celebrate birthday..

mucuk masham ibu n baba


Day 1

Terjumpa gambar ni kat henpon baba, very small and tiny
Aqil lahir memang kecik, ibu tak penah tgk baby yang lahir kecik..berat Aqil cuma 2.11kg je masa lahir..sebab dia lahir ngam ngam masuk 30 weeks..Alhamdulillah takde pape masalah dan sihat walafiat sampai hari ni..In Shaa Allah hingga ke hujung nyawa..Aminnnn 


Terima kasih kerana sudi singgah sini

6 comments:

  1. Hepi bday aqil!
    Sebaya nayli rupanya..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday aqil..keciknya masa baby..semoga jadi ank yg soleh

    ReplyDelete
  3. Happy birthday aqil...jd anak yg soleh utk mak ayah yer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...