Bloggers

Wednesday, March 27, 2013

Hadiah sudah dapat

Dah dekat seminggu lebih dah saya terima dua hadiah ni, tapi duk peram je sebab tak sempat nak buat entry..inform by email pun tak sempat jugak..sebab apa..si anak teruna saya yang selalu guna lappy..main game la, tgk katun, tgk video ABC kat you tube..dia sorang je konker..ibunya terpaksa redha je lah..bila malam dah malas nak menaip..

Hadiah pertama yang saya terima ialah keychain dari JS, sebab jadi top pengomen kat blog JS..sesapa yang nak berkenalan dengan JS boleh terjah blog Jemari Suri..

Ingatkan JS kirim satu je keychain, rupenya ada 2 keychain dan satu sepit Tuesday..comei ngatt
Thanks ye JS, moga murah rezeki JS sekeluarga


Yang ni pulak tudung syria sport hadiah menang GA yang dianjurkan oleh Ina pemilik blog Intan Berlian..sesapa nak berkenalan dengan Ina boleh terjah blog Intan Berlian..saya sendiri tak sangka saya menang hadiah dari GA tu sebab yang join ramai giler kot..Alhamdulillah rezeki saya..belum sempat melaram lagi tudung syria sport ni..Terima kasih jugak kepada penaja tudung ni Celesta Hijab

 Thanks kepada Ina dan jugak Alisha yang comel sebab cabut undi dan terkena link blog auntie..
moga murah rezeki Ina sekeluarga..


Terima kasih kerana sudi singgah sini

7 comments:

  1. tahniah nida..lagi bersemangatlah lebih ni join GA lagi kan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah selamat smpi...tp kan ada jugak yg lum smpi...huhu..
    nmpknya ada rezeki utk nida...

    ReplyDelete
  3. huhu kemain pasni mesti kena beli banyak kunci sebab nak sangkut ngan keychain kan?kan? hehehe

    ReplyDelete
  4. wah...banyak nya hadiah...rezeki join GA lah tu kan?..
    Alhamdulillah! :)

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH...murah rezeki....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...