Bloggers

Thursday, April 18, 2013

Saya kini bergelar nenek ???

Nenek??? 
Arrgghhhh, tua nya rasa diri ku..hihihihi.. nak tau tak uollss semalam saya dapat cucu tau..gegirl..
Alhamdulillah bertambah ahli keluarga kami..
wife anak buah saya yang kawin tahun 2011 dah selamat melahirkan baby pertama diorang..
cucu saudara pertama saya dan cicit pertama ma saya..
Wah, ma saya dah bergelar onyang lah ye..hihihihi..
belum sempat lagi menjenguk cucu.. 
sangat tak sangka dan teruja, dalam umur saya yang menjangkau 29 tahun saya dah dapat cucu.. (^-^)
Tahniah kepada Umar dan Ain..dah jadi mama and baba kepada baby yang sangat comelll..

Welcome to the world Afifah Huraiyah Bt Umar Ubaydah

baby girl seberat 2.6 kg..rindunya nak cium bau baby..

Day 2..dah buka mata dah..cumillll sgt2
gambar saya ambil dari FB Ain mama baby..

InsyaAllah ada kelapangan nanti nak g melawat cucu lah...hihihihi..harap-harap Ain tak balik berpantang kat kampung lagilah..kampung Ain kat Dungun..jauh la pulok..


Terima kasih kerana sudi singgah sini

9 comments:

  1. alololoooo comey nyer cucu...

    ReplyDelete
  2. alo.lo..lo..comellll nya baby...
    biar dah jadi nenek tapi nenek muda gitu...hehe:)

    ReplyDelete
  3. tahniah nida..js pun dh lama jadi nenek..mmg dh tua pun..hikhik

    ReplyDelete
  4. js tau bkn nida yg dh tua tu...

    ReplyDelete
  5. salam kenal Nida..:)

    comel cucu Nida..paling suka cium bau baby..:)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan,

    pertama kali masuk blog Nida dan dah jatuh hati dengan baby ni.... she's soooooooooooo cute. anyway... feel free to visit my blog ok :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah comelnya cucu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...