Bloggers

Saturday, April 20, 2013

Teaser Gwiyomi dari BOBO

Sape tak kenal Bobo sila angkat tangan..hihihihi..saya rasa ramai orang kenal Bobo ni lepas dia wat parody lagu Shae, Sayang tu kan..sekarang ni dia dah pemes nok..jeles makk..eh, takde lah..nak watpe saye jeles..saya bukan gile glamer pon...semalam sape dengar BoBo kat JOHARA PAGI DI ERA..? Saya tak dengar pon..Johara ngan Bobo siap wat video Parody lagi..

Alkisahnya ramai yang mintak Bobo wat parody Gwiyomi yang duk trending kat you tube sekarang kan..macam-macam aksi ala-ala kiut la sangattttt yang diorang wat..anak-anak saya pun suka tengok gwiyomi..so semalam dah keluar la video teaser Gwiyomi dari BoBO..tapi baru teaser la kan..tak sabar lak nak tengok video penuh dia 27 April nanti..hopuli menarik dan boleh buat orang gelak lah ye tak..hihihihihi..pape pun gudluck BoBo

Layan lah teaser ni dulu..video pon dah HD ko..kelas Bobo dah upgrade..hihihihi



Ni lak video parody ngan JOHARA..Johan tak hapal lirik lagu Stacy..huhuhu





Terima kasih kerana sudi singgah sini

3 comments:

  1. macam2 sekarang ni,tp best jugak tgk,kelakar

    ReplyDelete
  2. Hahah...glamer dah Bobo ni..banyak dah Parody dia buat kan? kekadang buat tergelak di buat nya..apa pun good luck Bobo:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...