Bloggers

Thursday, February 28, 2013

Chocolate Indulgence anyone ??


Nyaman nya rasa tekak bila dapat makan kek resepi rahsia ni.. chocolate indulgence ni memang kek peberet saya..malam tadi adik ipar saya beli sebiji kek ni sempena besday anak dia Eleesya, semalam genap la Eleesya 1 tahun..tak buat majlis pun, just potong kek je..

Ada separuh lagi dalam freezer..boleh makan puas-puas..En diet sila main jauh-jauh

Hari ni pepagi buta saya bekpes ngan kek ni..Oh ya, malam tadi saya berjaya tidak menyelongkar kabinet sebab saya makan spageti sikit yang saya masak untuk En hubby, so kenyang la sampai mata terlelap..keh keh keh.. Pagi ni saya malas nak buat bekpes..En hubby makan telur masak separuh dua biji ngan hot dog je..dia sekarang ni bekpes yang simple-simple je takmo berat-berat..senang la sikit nak sediakan bekpes untuk dia..anak-anak pulak saya bagi koko crunch ngan susu dan suap kek ni jugak sebab malam tadi diorang takmo makan kek..so hari ni pepagi dah mintak nak makan kek..layan je lah...


Ni lah besday girl yang kiut miut..Qaseh Dania Eleesya.. happy birthday ye adik..jadi anak yang baik dan solehah untuk mama ngan papa ye..ngam-ngam hari besday dia hari tu dia start berjalan.. pandai Leesya kan..cayanggg dia..


Terima kasih kerana sudi singgah sini

10 comments:

  1. Sedapnye kek!
    Comelnye eleesya!
    Hepi bday eleesya!

    ReplyDelete
  2. hepi besday Eleesya...

    kek, nyummeehhhh

    ReplyDelete
  3. hepy besday Eleesya...
    jadi anak yang hebat ok sayangg...!!

    indulgence memang sedapp dan menjadi kegilaan kot..:)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday untuk aleesya...moga panjang umur murah rezeki..dan sentiasa dibawah lindungannya...

    ReplyDelete
  5. kek peberet saya juga ni...lama dh xmakan secret recipe..
    happy birthday aleesya

    ReplyDelete
  6. done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...