Bloggers

Saturday, February 16, 2013

It's Saturday

google

Wahh..dah Sabtu kan hari ni..kalo hujung minggu biasanya jarang buka belog..saya baru lepas brekpes dan kemas ape yang patut..masih kemalasan lagi sebenarnya..kain baju ada sebakul tak belipat..mood masih tertinggal kat kampung..tapi tu lah walau apa pun hidup mesti diteruskan..muahahaha jangan nak poyo sangat..

Hari ni nak keluar teman En hubby sebis kete..pastu nak teman En hubby gak pegi PKNS Shah Alam, nak cari baju melayu untuk dia pakai masa jadi pengapit member dia kawin awal bulan 3 nanti..adoiii la, tak leh bayang cemana En hubby nak jadi pengapit..kekekeke..ampun ye bang..

Pastu santai-santai je la kot ngan anak-anak kat umah..tak de plan ke mana pun..rehat je lah sambil layan movie..dari semalam nak tengok citer wawa semput ngan juvana, tapi tak sempat..korang buat ape hari ni? 



Terima kasih kerana sudi singgah sini

5 comments:

  1. sila tgk juvana harini. Best wohhh!!

    ReplyDelete
  2. wani kalau weekend mmg dh xon9 skang ni layan qalief jer hihi

    ReplyDelete
  3. Kami weekend hari tu di rumah sjh..melayan karenah hero sorang tu..hehe:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...