Bloggers

Sunday, February 3, 2013

INTANBERLIAN MEGA GIVEAWAY 2013


Rakan-rakan blogger yang disayangi sekalian moh kita memeriahkan lagi IntanBerlian Mega Giveaway 2013 sempena anniversary blog IntanBerlian yang ke 2 tahun ni.. Hadiah hadiah dia best-best tau korang.. kalo korang nak join klik je banner kat atas tu..

SYARAT-SYARAT DAN CARA NAK JOIN :

  • Blogger yang menetap kat Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
  • Buat entry tajuk " IntanBerlian Mega Giveaway 2013"
  • Letak banner IntanBerlian Mega Giveaway dalam entry
  • Letak link sponsor dalam entry
          Awanazstyle Muslimah Shop
          House of Pines
          Scarf Sweethoney
          Celesta Hijab
          Lalin Closet
          My Online Boutique For You
          The Bag Galore
          Rinieescorner
          Coklatmanis2u
  • Hantar link entry korang ke kotak komen entry ni.. tapi di blog IntanBerlian..bukan di belog saya ye..hihih
  • Nak lagi senang copy je entry ni..

Tarikh Tutup : 28 Feb 2013
Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah dan si comel Alisha yang akan cabut undi.. ^_^


Terima kasih kerana sudi singgah sini

3 comments:

  1. Good luck kak..!!

    Thanks join :-)

    *wah, blog dah berubah wajah.. :-)

    ReplyDelete
  2. as salam...

    nanti bg alamat sblm khamis yer...:

    btw, awk menang :)

    ihaveasweetsmile.blogspot.com/2013/03/pemenang-intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...