Bloggers

Tuesday, January 15, 2013

Luahan hati Adam

video


Tak menahan luahan hati si Adam ni..dia ni manja lebih dengan En hubby, kalo boleh nak berkepit 24 jam.. bila papa dia balik kerja lambat atau pun balik kerja awal pastu malam keluar balik ngeteh dengan kawan-kawan atau jumpa client.. mula la dia sibuk tanya dan komplen..penat nak menjawab..

Macam video kat atas ni pun mula-mula dia tanya saya papa mana ibu..padahal dia memang dah tau la En hubby g keje..tapi still tanya selagi papanya tak balik..saya pun jawab papa keja, tak balik lagi.. tetiba je dia cakap cam dalam video tu..video tu saya rakam dan suruh dia ulang apa yang dia cakap kat saya.. sama sebijik macam apa yang dia cakap kat saya mula-mula tu.. rasa nak tergelak guling-guling bila dengar dia cakap camtu.. adoyaiiii la anak, dah pandai ye kamu komplen-komplen bagai.. yang tak leh tahan part baba asyik g fishing fishing je.. kekekeke
En hubby sila take note ye..anak u dah pandai komplen..muehehehehe

Terima kasih kerana sudi singgah sini

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...